Parlamenti i Malit të Zi miratoi me 41 vota qeverinë e re të Zdravko Krivokapiç.

 

Shqiptari Dritan Abazoviç, që është pjesë e koalicionit “E bardha në të zezë” do të jetë zv.kryeministër. Synimi i Krivokapiçit ishte  krijimi një qeveri të ekspertëve që do të trajtojnë gjendjen e pandemise dhe të përballen me pasojat e krizës ekonomike.

 

Për herë të parë në tre dekada partia e Milo Gjukanoviçit nuk është në qeveri.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *