Dorëzimet e para të Volkswagen ID.3 do të fillojnë në shtator por ende flitet për versionin e ardhshëm të performancës së lartë “R” i cili, sipas Autocar, mund të arrinte në vitin 2024. Siç raportohet nga burimi, nënshkrimi që do të sanksiononte dritën jeshile për projektin mund të mbërrij atje shumë herët.

Ardhja e një Volkswagen ID.3 R do të thoshte shumë gjëra teknikisht. Fuqia me siguri do të rritet dhe tashmë flitet për pak më shumë se 300 HP. Për më tepër, mund të arrijë edhe ngasja me të gjitha rrotat e cila nuk do të shihet brenda ID-së “standarde” aktuale.

Natyrisht, si të gjitha thashethemet, edhe kjo duhet të merret me kujdes të duhur. Para së gjithash, kompakti elektrik do të duhet të debutojë në treg dhe të demonstrojë mirësinë e tij. E gjitha që mbetet është të presim ardhjen e raporteve të reja për të kuptuar se si do të lëviz marka gjermane dhe nëse versioni R i makinës së tij elektrike do të debutojë në të vërtetë në 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *