Një 35-vjeçare nga Vlora dhunoi ish-bashkëjetuesin e saj.

 

Sipas policisë, ajo ushtroi dhunë fizike, e përndoqi dhe i theu telefonin ish-partnerit.

 

Për këtë ngjarja, e reja përfundoi në pranga.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *