Subscribe

Shumë qytetarë nuk e kanë braktisur bregdetin e Vlorës edhe gjatë dimrit.

 

Kjo fundjavë gjeti në Plazhin e vjetër, shumë qytetarë të cilët kanë zgjedhur shëtitjet në bregdet si terapinë më të mirë.

 

Ata kanë pasur një ftesë edhe për të rinjtë, të cilët sipas tyre duhet të braktisin kafenetë.

 

Mirepo, Vlora është një zgjedhje dhe për ata pushues nga zona të tjera të vendit që duan të shijojnë jo vetëm bregdetin, por edhe qytetin.

 

Moti i qëndrueshëm dhe ditët me diell duket se kanë favorizuar turizmin edhe në stinën e dimrit në bregdetin e Jonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *