Jepini vetes një dorë.

Një dokument i TikTok ka zbuluar një mënyrë të thjeshtë për të kontrolluar nivelet tuaja të hidratimit – dhe është plotësisht e drejtë.

Në video, një burrë shtrëngon lëkurën në pjesën e pasme të kyçeve të dorës.

“Kontrolli i dehidrimit!”, thotë ai. “Shtypni majën e nyjes së gishtit tuaj këtu dhe nëse ai ulet, ju jeni të hidratuar.”

Ai e përsërit procesin, vetëm këtë herë, lëkura e tij nuk kthehet në vend – ajo qëndron e shtrënguar, që do të thotë se është i dehidratuar.

Ai e përsërit procesin, lëkura e tij nuk kthehet në vend – ajo qëndron e shtrënguar, që do të thotë se është i dehidratuar. Truku është i mbështetur nga shkenca dhe mund të jetë një mënyrë e thjeshtë për të testuar nivelet tuaja të hidratimit. /vizionplus.tv

@footdocdana How’d you do on this test?! 🎥 @Remus Bujor #doctor #doctorreacts #doctorsoftiktok #learnsomethingnew #medical #surgery #medicalvideos #doctors #podiatry #podiatrist #footsurgeon #surgeon #surgeons #nurse #nurses #healthcare #scrublife #medicalhumor #scrubslife #podiatric #medicine #greenscreenvideo #greenscreen ♬ original sound – carleyisconfused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *