Një vajzë 8-vjeçare në një qytet turk shihet teksa detyrohet nga xhaxhai i tij të qëllojë me armë.

 

Mirëpo, fëmija i drejtoi gabimisht armën xhaxhait. Momenti, i cili mund të kishte përfunduan në tragjedi, u regjistrua nga kamera e telefonit dhe u shpërnda në mediat sociale.

 

Autoritetet policore turke kanë nisur hetimet rreth rastit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.