Ushtarët e Koresë së Veriut kanë demonstruar para liderit Kim Jong-un forcën e tyre fizike, duke thyer me duar objekte të ndryshme.

Videoja, e cila u transmetua në televizionin shtetëror të Koresë së Veriut tregon pamjet e forcave ushtarake në praninë e udhëheqjes politike dhe ushtarake të vendit.

Ata shfaqen të shtrirë në në shishe qelqi të thyera dhe gozhdë hekuri. Disa të tjerë thyejnë madje edhe blloqe betoni.

Synimi i kësaj shfaqjeje ishte t’u tregonte armiqve të vendit se trupat e tij e mbrojnë paqen me grushte të hekurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *