Brain Boost vendosi të pyeste AI si duken ëndrrat dhe rezultati është sigurisht mbresëlënës.

Duket si një ndërthurje mes skenave të ndryshme filmash dhe fantastiko-shkencore plus disa artikuj nga Toy Story. Përveç faktit që të gjitha bashkëjetojnë së bashku, objektet shfaqen dhe zhduken në sekonda dhe mbizotërojnë shumë ngjyra.

Shikoni videon e postuar në X…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *