Aktorja britanike Helen Mirren mbajti një fjalim të dobët kur fitoi ccmimin në “American Cinematheque Aëards”, dhe kjo ishte e qëllimshme.

Më pas ajo grisi fletët e fjalimit që ishte shkruar nga Inteligjenca Artificiale, para publikut i cili duartrokiti dhe mbrojti me zell krijimtarin njerëzore.

“Ai doli në podium dhe tha, duke dhënë një performancë qëllimisht të keqe: “ Zonja dhe zotërinj, të ftuar të nderuar dhe miq të dashur, është një nder i madh të qëndroj para jush sot dhe të pranoj këtë çmim të jashtëzakonshëm. Të jesh i njohur për një jetë të përkushtuar ndaj profesionit të aktrimit është një privilegj i papërshkrueshëm. Para së gjithash, dua të shpreh mirënjohjen time të thellë për industrinë dhe njerëzit që më kanë mbështetur gjatë gjithë këtij udhëtimi të jashtëzakonshëm. Është një jetë plot pasion , sfida dhe mbi të gjitha një dashuri e panegociueshme për artin e rrëfimit”,ishte fjalimi standart i shkruar nga IA./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *