Në rrjetet sociale janë shpërndarë disa pamje ku shihet se si një tanke ruse, godet e më pas shtyp një makinë që drejtohej nga një qytetar në Ukrainë.

 

Fatmirësisht, drejtuesi i makinës ka mbijetuar. Ai u nxor nga mjeti nga disa persona dhe është dërguar për të marrë shërbim mjekësor.

 

https://twitter.com/i/status/1497133723531239439

https://twitter.com/i/status/1497136027227598848

Leave a Reply

Your email address will not be published.