Muzikantët në qytetin e dytë të Ukrainës, Kharkiv, kanë mbajtur një koncert emocionues në një stacion metroje, i cili po përdoret si një strehë e improvizuar për banorët.

 

Kharkiv ka qenë objektiv i bombardimeve intensive ruse për javë të tëra, duke i zhvendosur banorët në bunkere dhe stacione metroje.

 

Koncerti shënoi ditën e hapjes së Festivalit të Muzikës në Kharkiv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *