Ndërsa vendi po përballet me rritje çmimesh, për shkak edhe të luftës që ka nisur në Ukrainë dhe krizës që ka sjellë kjo në të gjithë botën, kryeministri Edi Rama, të dielën vendosi që të dalë në terren, për të mbikqyrur çmimet e produkteve ushqimore.

 

Por ja detaji që ndodhi atë ditë që ju ka shpëtuar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *