Erion Braçe bën thirrje që qeveria dhe institucionet ligjzbatuese të dënojnë abuzimin me çmimet në treg.

 

DUHET TE DENOJME ABUZIMIN ME #CMIMET NE TREG!

Eshte #pune dhe duhet bere tani!

Behet bashke-qytetaret qe perballen te paret me abuzim, #qeveria, agjencite ligjzbatuese fiskale, ato me detyra inspektimi te tregut, agjencite ligjzbatuese qe kane shenjester krimin ekonomik.

 

Sipas kreut të Komisionit të Ekonomisë po godet qytetarët, sidomos ato më të varfër.

 

Abuzimi me cmimet e #ushqimeve po godet konsumin dhe standardin e jeteses; po godet te varfrit por edhe te mesmit;

Abuzimi me cmimet e #lendevetepara po godet prodhimin, #investimet publike e private.

 

Sipas Braçes duhet ndërhyre për të bërë inventarët në magazinat e cdo subjekti prodhues dhe tregtues në mënyrë që të ndalet një abuzim kaq I madh me cmimet që sipas tij është një gjë kriminale.

 

Ndaj po perseris thirrjen:

BENI INVENTARET NE CDO SUBJEKT PRODHUES, TREGETUES, MAGAZINAT E TYRE, CMIMET!

Shkoni ne Elbasan sot e shihni se sa hekur ka stok nje subjekt atje, terhequr nga tregu;

Do te fitoj para, dakord, por jo keshtu, ja kaq shume; NUK KA MORAL!

Eshte krim!

Po vrisni ekonomine kombetare dhe ekonomine familjare!

Ndaj duhet te behemi bashke kunder ABUZIMIT ME CMIMET, TA DENOJME ABUZIMIN!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *