Subscribe

Komisioni I Pavarur I Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra gjyqtarën Entela Prifti.

 

Kjo e fundit ishte gjykatëse ne Korcë prej shumë vitesh dhe në deklaratat e bëra në kuadër të vettingut, ajo rezultonte me pasuri të mëdha.

 

Mes te tjerash Prifti kishte deklaruar nje vile luksoze ne Korce, disa dyqane dhe apartamente.

 

Shkarkimi I gjykatëses Entela Prifti është bërë pikërisht për faktin se sipas KPK-së ajo nuk justifikon dot pasurinë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *