Subscribe

Vettingu ka nisur edhe në policinë e burgjeve ndërsa një gjë e tillë u bë me dije nga drenova nga zëvendës ministrit të drejtësisë Toni Gogu. Sipas tij një pjesë e policëve janë larguar nga detyra pasi nuk përmbushnin kriteret e besueshmërisë ndërsa ka pasur edhe të tjerë të cilët kanë rezultuar me precedentë penalë.

 

Zëvendës ministri i drejtësisë foli dhe për dënimet alternative të cilat sipas tij janë një mundësi për të reduktuar mbipopullimin e institucioneve të vuajtjes së dënimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *