Ambasadori BE, Luigi Soreca ka kërkuar vlerësim urgjent nga KLGJ dhe prokurorja e Pergjithshme në lidhje me vendimin e dhënë nga Gjykata e Apelit për zvogëlimin e dënimit ndaj Dritan Dajtit.

 

Në një postim në Twitter, Soreca shprehet se reforma në drejtësi është e pakthyeshme dhe se ajo do t’i mbulojë të gjitha nivelet.

 

“The decision of Appeals Court reducing the sentence of the defendant convicted for murder of 4 police officers calls for urgent assessment by the HJC and by the General Prosecutor. #Justicereform is irreversible and will cover all levels of jurisdiction.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *