Subscribe

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja, ka bërë me dije se do të ketë rritje pagash për punonjësite e burgjeve, duke filluar nga policët, mjekët dhe infermierët.

 

Do ketë rritje pagash edhe për punonjësit e policisë së burgjeve. Është një rritje pagash me dy faza.njëra në Prill dhe tjetra në vitin e ardhshëm.

 

Trajtimi i mjekëve dhe infermierëve do të jetë i njëjtë me të tjerët, do të ketë rritje pagash”, tha Manja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *