2022 është viti për t’u bërë gati dhe për t’i kthyer udhëtimet tuaja të ëndrrave në realitet.

 

Pas dy viteve të shoqëruara me mbyllje kufijsh dhe kufizime të shumta për udhëtimet, 2022 është viti që shpresojmë të mund të lëvizim lirisht, për t’u rikthyer te destinacionet tona të preferuara.

 

Edhe pse “Omicron” tashmë po i “zhyt” udhëtarët përsëri në një botë të mbylljeve të kufijve dhe testimit, ende ka një fije shprese në horizont për vitin 2022.

 

“The Independent” ka bërë një përzgjedhje të vendeve për të vizituar këtë vit të ri.

 

Kajro, Egjipt

Turqia jugperëndimore

Valencia, Spanjë

Uzbekistani

Belfast, Iraland Veriore

Bhutan

Ishujt e Kanalit

Torino, Itali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *