Provoni këto truket dhe ndërkohë që hani mëngjes celulari juaj do të jetë karikuar dhe nuk do të keni më stres gjatë ditës. Për disa njerëz celulari dhe komunikimi është i rëndësishëm sepse lidhejt dhe me punën që bëjnë ndaj dhe këto truke të vogla do t’ju ndihmojnë që mos të jet më një shqetësim bateria e shkarkuar:

 

Një mënyrë e shpejtë për të mbajtur baterinë nga shkarkimi i shpejtë është si fillim ta kaloni në “Aeroplane mood” Do të kurseni energjinë e tij dhe karikimi do të jetë shumë i shpejtë.

 

Nuk ka mënyrë më të mirë për t’u siguruar se e gjithë fuqia shkon drejtpërdrejt në baterinë tuaj se sa të fikni celularin vetëm për periudhën që do të karikohet.

 

Fusha USB e kompjuterit tuaj mund të jetë e përshtatshme kur punoni në distancë, për të karikuar celularin he njëkohësisht merreni me punët tuaja por më e mirë për një karikim të shpejtë është të përdorni një prizë në mur. Fisha e Usb do dy herë më shumë kohë që të karikojë celularin tuaj.

 

Përdorimi i një baterie portative: do të jetë perfekte për ata që jetojnë në lëvizje gjithë kohën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *