Velipoja çeli këtë të shtunë zyrtarisht sezonin turistik, më shpresën se ky do të jetë një sezon më I mirë se ai I një viti më parë.

 

Eventi është paraprirë nga një fushatë promovimi edhe në rrjetete sociale me qëllim evidentimin potecialeve që ofron zona si dhe sporteve turistke që do të arganizohen për pushuesit.

 

Por nisja e sezonit përkon edhe me paralajmërimin që kryemisnitri bëri për prishjen e ndërtimeve pa leje. Kryetarja a e bashkisë Voltana Ademi apeloi që nisma të tilla I bëjnë dëm turizmit.

 

Sipas Ademit bashkia nuk ka informacione nëse ka ndërtime pa leje, por operatorët kanë aplikuar për stacionet e plazhit si dhe për baret verore që nevojiten përgjatë vijës bregdetare.

 

Përveç hapjes së sezonit, Velipoja do të promovohet online përgjatë gjithë verës duke sjellë në sytë e turistëve një paketë të plotë turistike. Për të parin vit, Velipoja do të ofrojë paketen turstike “all inclusive”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *