Subscribe

Një drekë feste me njerëzit në nevojë. Kështu zgjodhi të kremtojë Pashkët katolike kryebashkiaku Erion Veliaj në qendrën sociale të Kombinatit.

 

ERION VELIAJ

KRYETAR I BASHKISE TIRANE

 

Duam që këtë punë të mirë ta transmetojmë në qendra të tjera të Tiranës. Dua që kjo qendër të jetë një etalon i asaj që duam të bëjmë në të gjitha lagjet e Tiranës dhe i asaj që ne ndoshta, duhet ta transmetojmë edhe në bashki të tjera, si model. Ju uroj të gjithëve vetëm mbarësi, vetëm të mira. Ju falënderoj shumë për dashurinë që më jepni”

 

Duke uruar festën e Pashkës, kreu i Bashkisë tha se do ketë më shumë qendra sociale si kjo e Kombinatit, që do jenë në shërbim të personave dhe familjeve në nevojë.

 

 

“Duam që këtë punë të mirë ta transmetojmë në qendra të tjera të Tiranës. Dua që kjo qendër të jetë një etalon i asaj që duam të bëjmë në të gjitha lagjet e Tiranës dhe i asaj që ne ndoshta, duhet ta transmetojmë edhe në bashki të tjera si model. Ju uroj të gjithëve vetëm mbarësi, vetëm të mira. Ju falënderoj shumë për dashurinë që më jepni”, përfundoi kryebashkiaku.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *