Subscribe

Gjatë fjalës së mbajtur në konferencën e “Javës Botërore të Ujit” në Amsterdam kryebashkiaku Erion Veliaj siguroi se do të dyfishohet sasia e furnizimit për qytetarët e Tiranës falë investimeve ne stacionin e Bovillës.

 

Ky është prioritet, tha kryebashkiaku, fill pas furnizimit me ujë të Astirit që prej muajit gusht, që mbylli një plagë të vjetër në këtë zonë.

 

 

 

ERION VELIAJ

 

KRYETAR I BASHKISE SE TIRANES

 

 

Në fund të këtij viti dhe në fillim të vitit 2020, duam që për 100-vjetorin e Tiranës kryeqytet të kemi zgjidhur përfundimisht shtesën e impiantit të Bovillës me dyfishimin e filtrit që sjell ujë në qytet. Duke bërë këtë, dyfishojmë edhe sasinë e ujit që shkon në të gjithë rrjetin e shpërndarjes së qytetit tonë”.

 

 

 

Kryebashkiaku tha se  me mbylljen e punimeve në lumin e Lanës bashkia do të fokusohet në impiantin e pastrimit të ujërave të zeza në Kashar.

 

 

 

Në reshje si të sotmet, lumi i Tiranës përfshinte të gjitha njësite 4, 8, 9 dhe 11. Sot Lumi i Tiranës është një përrallë nga e kaluara, por kjo nuk do të thotë se sfidat kanë mbaruar. Ende duhet të përfundojmë, bashkë me qeverinë shqiptare, impiantin e pastrimit të ujërave të zeza në Kashar.

 

 

 

Kreu i bashkisë  theksoi se pas dyfishimit të sasisë së ujit, Bashkia e Tiranës do të fokusohet në përmirësimin e rrjetit në çdo lagje.

 

 

 

One thought on “Veliaj premton dy herë shumë ujë në 2020 për banorët e Tiranës

  1. TE QIFSHA ROBTE O PLERE PER ÇFAR UJI FLET TI MOR ZAGAR APO PER FATURAT QE VJEDH POPULLINO MASKARA APO PER TAKSEN E SHKOLLES QE JAU FUTE PENSIONISTVE O PLER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *