Subscribe

Pavarësisht kritikave, kryebashkiaku i Tiranës Erjon Veliaj ka përforcuar qëndrimin per te vijuar projektet e ndryshimit te kryeqytetit. Nga zona e Bregut te Lumit ku inspektoi infrastrukturën rrugore dhe arsimore, Veliaj deklaroi se investimet janë shtrire ne te gjithë territorin dhe fokusi kryesor janë fëmijët. Bashkia e Tiranës me mbështetjen e Bashkimit Europian ka nisur investimet per tjetërsimin e infrastrukturës ne ketë zone periferike. Rrugët, kopshtet, çerdhet do te kenë te njëjtat standarde si ato ne qendër te kryeqytetit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *