Subscribe

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj u shpreh i shqetësuar për emigracionin masiv të të rinjëvë shqiptar drejt Gjermanisë.

 

Erion Veliaj 

Në këtë vend ne jemi të bekuar, jemi kryeqyteti me i ri nga mosha ne Europe, kemi shume talente. Jemi edhe te mallkuar, sepse shumë talente po ikin në Gjermani pasi gjermania po plaket si popull, dhe kane nevoje per doktore dhe po na marrin të rinjtë.

 

Erion Veliaj kërkoi që të rinjtë të mbështeten sa më shumë me qëllim që të qëndrojnë në Shqipëri.

 

Kjo konferenca është për të krijuar aleanca. Të rinjte janë e ardhmja prandaj në bashki 1/3 janë te rinj nga 18 deri ne 30 vjeç. E ardhmja e politikaneve nuk duhet te jete një horizont i kuq.

 

Gjatë konferencës parlamentare ndërkombëtare “Legjislacioni dhe politikat për rininë evropiane” kryebashkiaku bëri thirrjë për të hujat që të shpenzhojnë sa më shumë në Shqipëri për të ndihmuar në përballimin e krizës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *