Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili denoncon bashkinë se ka harxhuar 500 mijë euro me qëllim që të shkatëronte gjelbërimin në lulishten Çajupi.

 

Në një postim në Facebook, Vasili shprehet se lulishtja Çajupi përballë ish Ekspozitës Shqipëria Sot, në Njësinë 5 ishte plot me gjelbërim ndërsa sot e ka mbuluar betoni.

 

“Po me gjelberimin ç’paten??? Lulishtja Çajupi perballe ish Ekspozites Shqiperia Sot,ne Njesine.5 ne Tirane ishte plot gjelberim. Bashkia e Tiranes harxhon 500 mije euro,qe ne vend qe ta shtonin gjelberimin i shtojne beton. Po me gjelberimin ç’paten xhanem. Per vite te tera qindra banore te te gjithe moshave kane kaluar paraditet dhe pasditet aty fale ketij gjelberimi,ç’paten qe jua prishen?? Megjithate fotot flasin vete”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *