Fermerët u surprizuan kur panë Valerin, i cili po vraponte me çizme.

Ndërsa Flori nga ana tjetër ironizoi vrapin e tij, i cili tha se ai po imagjinon sikur po vrapon pas lopës.

Elsa e shqetësuar për të, i tha të bëjë kujdes pasi mund të lëndojë këmbët.

Nga ana tjetër, Valeri u përgjigj se nuk e kishte aspak problem.

Pjesë nga biseda:

Elsa: Ua po si vrapon ashtu ai me çizme.

Flori: Po imagjinon sikur i ka ikur lopa dhe po vrapon ta kapi.

Himena: Po lopa nuk kapet me çizme veshur.

Elsa: Je mirë?

Valeri: Janë pak të rënda, por s’ka problem. /vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *