Valeri dhe Flori u angazhuan me punët e fermrës, nën mbikqyrjen e kryefermere Çiljetës.

Kryefermerja komplimentoi dyshen për punën e tyre, ndërsa Valeri papritur sugjeroi një plan për angazhimin me punët.

Ai tha se dhe nëse është Flori dakord, të punojnë ata të dy dhe të tjerët ta bëjnë pushim.

Nga ana tjetër, Flori nuk ktheu asnjë përgjigje për planin e sugjeruar nga fermeri.

Pjesë nga biseda:

Valeri: Ke dy fermerë që i bëjnë edhe vetëm punët.

Çiljeta: Këtë nuk e diskutoj fare që i bëni. Jo vetëm këtë gjë, por edhe punët e shtëpisë i bëni të dy.

Valeri: Nuk e di se çfarë mendon kolegu, por mund t’i bëjmë edhe ne punët e fermës dhe t’ju themi bëjeni pushim.

Çiljeta: Nuk e pranon dot atë.

Valeri: Por do të vijë edhe ajo ditë. /vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *