Bikinit janë pjesë e pandarë e gardërobës së një femre, sidomos gjatë periudhës së verës. Si çdo gjë tjetër ato kanë ardhur duke u transformuar dhe ndryshimi është mjaft i dukshëm.

 

Duke filluar nga forma, materiali dhe dizajni, ato kanë ardhur ndryshe nga viti në vit. Ne po ju tregojmë disa foto të ndryshimeve nga viti 1980 dhe deri në modelet e vitit 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *