Aktori turk i njohur edhe nga shqiptarët për shkak të telenovelave turke është prekur nga një sëmundje.

 

Aktori Burak Ozçivit po viziton një psikolog dhe bashkëshortja e tij, Fahriye Evcen po i qëndron pranë në këto momente të vështira.

 

Ai ka refuzuar disa projekte dhe nuk dihet nëse do e shohim sërish në ekran.
33-vjeçari është prekur nga “burnout syndrome”. “Burnout” është një gjendje e lodhjes emocionale, mendore dhe fizike të shkaktuar nga stresi i tepruar dhe i zgjatur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *