Subscribe

Ura e Belinës në njësinë administrative të Zharrëz në Patos rrezikon shembjen.

 

Një pjesë e strukturës së këtij objekti lidhës është dëmtuar dhe përbën rrezik për jetën e drjetuesve të mjeteve dhe banorëve të zones.

 

Dëmtimet më të mëdha janë kryesisht në pjesën e këmbëve të urës, por jo vetëm.

 

 

 

 

 BANORET

 

 1-Rreziku më i madh është për maunet e mëdha që kalojnë këtu. Frikë është se do bie e do vritet na njëri.

 

2-Tani se pata mendjen tek rruga. Është e valëzuar dhe rrezikon.

 

 

3-Është plasaritur e gjitha.

 

 

4-Është shumë e rrezikshme. Burim aksidenti. Ka shumë qarkullim

 

Ura, e gjatë jo me shumë se 30 metër, përdoret më shë shumti nga fermerë të kësaj zone që çojnë prodhiemt e tyre bujqësore në treg, çka e kthen në domosdoshmëri ndërhyrjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *