Deputeti i PS, Ulsi Manja akuzoi opozitën se kërkon të vijë në pushtet, edhe pse ka vrarë.

 

Një deklaratë të tillë ai e bëri në studion e “Quo Vadis” duke kujtuar tragjedinë e Gërdecit dhe 21 Janarin.

 

“Janë të njëjtëet njerëz që kanë vrarë në emër të pushtetit dhe në 25 prill vijnë si ofertë e re. Pasi i kanë vrarë për pushtetin, ju kërkojnë votën për pushtetin. Kërkojnë zhbërjen e drejtësisë. Drejtësia e re ka nevojë për support parlamentar. Deri kur drejtësia e re të ecë me këmbët e veta, ndihet e rrezikuar nëse qytetarët shqiptarët mund të mandatojnë me votë këta që bënë edhe Gërdecin, edhe 21 Janarin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *