Edhe këtë të martë nga orët e para deri në mengjës ka pasur rreshje debore në zonat e thella malore.

Nga rreshjet është perfshire edhe fshati turistik i Dardhes aq sa në disa segmente të rrugës kalimi bëhet vetëm me zinxhirë dhe goma dimerore.

Të gjitha akset e tjera janë të kalueshme.

Përjashtim bën vetëm aksi Shtylle-Panarit që vazhdon të jetë i bllokuar.

Ndersa aksi Voskopojë-Lekas është i kalueshëm me zinxhirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *