Kelman Qibini, shqiptari nga Tepelena, i cili arriti të shpëtonte jetën e fqinjit në Suedi, i cili rrezikohej nga flakët që pushtuan banesën e tij, është ndarë nga jeta. Shkak është bërë një sëmundje e rëndë, nga e cila Qibini vuante prej kohësh.

 

Mediat suedeze asokohe i kushtuan vëmendje veprimit të shqiptarit, duke e kthyer në “hero”.

 

“Dëgjova nga jashtë që ai po bërtiste dhe hyra brenda flakëve. Nëse nuk do të ndërhyja dhe personi do të kishte vdekur, do ishte shumë e vështirë të jetoja me këtë mendim”, tha ai për mediat suedeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *