Ndonëse janë shoqëruar shumë persona, ende nuk ka një autor të dyshuar në pranga për vrasjen e biznesmenit Cajup Selimi.

45 vjecari u qëllua disa herë pranë banesës së tij në një pallat në Tepelene, por plumbi në kokë ka qënë fatal për të.

Në mesin e shumë personave të shoqëruar është edhe një shtetas, që ka pasur konflikte me viktimen vitet e fundit, dhe janë përplasur disa herë.

Ka dyshime se biznesmeni Çajup Selimi mund të jetë vrarë për shkak të konkurrencës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *