Can Yaman dhe Diletta Leotta, dyshja që fituan simpatinë e menjëhershme si ndër çiftet më të pëlqyera nga publiku, i befasuan të gjithë kur vetëm pak para dasmës së paralajmëruar i dhanë fund lidhjes.

 

Moderatorja italiane dhe aktori turk kishin konfirmuar se po planifikonin martesën, mirëpo ndarja e tyre habiti të gjithë.

 

Disa muaj nga ndarja, Diletta ka treguar pse lidhja e tyre mori tjetër rrjedhë.

 

“Nuk mbaja dot më. Nuk e përballoja dot më sjelljen e tij, ishte e vështirë”,tha ajo kur u pyet për këtë çështje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.