Gloria dhe Valeri ishin dy fermerët që humbën sfidën dhe për pasojë edhe të larguarit e mbrëmjes së sotme.

Por për të tre opinionistët Enkel Demi, Armina Mevlani dhe Sonila Meço, eliminimi i tyre do të thotë largimi i dy finalistëve.

Pjesë nga biseda:

Enkel Demi: Sipas mendimit tim janë dy finalistë që u eliminuan. Por kjo është ferma,. Kjo është sfida. Unë nuk mendoja që Albano do ishte aq i zoti në sfidë, e futi gjithë shpirtin e vet të garës. Dhe tani është i trishtuar.

Fjoralba: Një fitore që të dhemb.

Sonila Meço: Nëse dalim në sfidë aty raporti është 50 me 50. Albano kur shfaqet në ekran thotë dua të dal, apo po dola në sfidë dola, është si ai kërcënimi i atij 5-vjeçari. Albano e do shumë fitoren. Bën mirë që nga ky moment e tutje të jetë Albano. Sapo e dëshmoi se të gjitha kanë qenë alarme false.

Fjoralba: Armina me këtë dyshe që superoi sfidën, ferma fitoi apo humbi?

Armina: Nuk mundem të të them që Valeri dhe Gloria nuk japin maksimumin,. Edhe në gjykimin tim duhet të ishin në finale Gloria dhe Valeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *