Teksa po qëndronte në verandë me fermerët e tjerë, Niko ka rrëfyer më shumë nga jeta e tij dhe qëndrimi i tij në Greqi.

Ai tha se është kthyer në 2009 në Shqipëri për të rinovuar pasaportën, por pasi ai u kthye, atë e zëvendesuan.

Pas kësaj ngjarjeje, Niko u kthye në Shqipëri dhe nuk u largua më.

“Në 2009, kur filloi kriza në Greqi, u ktheva në Shqipëri për të rinovuar pasaportën. Pash që më kishte skaduar pasaporta dhe u ktheva për ta rinovuar. Pasi u ktheva në Shqipëri, më telefonuan se vendi im i punës nuk është më”, ka rrëfyer Niko. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *