Dalin rezultatet e 10 mësuesve të shkollës Papa Kristo Negovani në Kolonjë, të cilët ishin karantinuar në banesat e tyre, pasi pastruesja e shkollës kishte rezultuar pozitive me këtë virus.

Sipas burimeve zyrtare nga drejtoria rajonale e qarkut të Korcës, bëhet me dije se mësuesit kanë dalë negativë me këtë virus. Pas përgjigjeve, ata do t’iu kthehen normalitetit dhe procesit mësimor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *