Pasi u shpall zyrtarisht si Presidenti i ri i SHBA-së,  Donald Trump do të zhvillojë sot vizitën e tij të parë në Shtëpinë e Bardhë. Ai do të pritet nga Presidenti Barack Obama, i cili ftoi pasuesin e tij për një bisedë mes tyre rreth çështjeve të brendshme dhe atyre të politikës së jashtme. Një ditë më parë  kreu i Shtëpisë së Bardhë, Barak Obama deklaroi pas zgjedhjes së Trump se “së pari, ne nuk jemi demokratë dhe as republikanë, ne jemi amerikanë”. Trump do të betohet më 20 janar për të marrë detyrën në Shtëpinë e Bardhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *