Gjatë këtyre ditëve izolimi në karantinë, shoqëruesi për të gjithë ne ka qenë padyshim televizori. Edhe pse secili pjesëtar i familjes ka kërkesa dhe dëshira të ndryshme zgjidhja mban emrin Tring me nje diversitet gjitheperfshires kanalesh.

Java nis me shoqërinë e humorit të familjes më të famshme në Shqipëri, “Familja Kuqezi”! Një serial komedi që tregon përmes humorit situata që na ndodhin të gjithëve në familjet tona. Çdo ditë në ekran premiera të serialeve më edukativë  për fëmijë: Ben 10, Masha dhe Ariu, Derrkucja Pepa, Mentja dhe Limoni.

Gjithashtu Tring sjell dy prodhimet : “Artist Tak Fak” dhe “Play” të cilët përveç argëtimit do t’i japin fëmijëve edhe shumë njohuri të reja nga fusha të ndryshme. Living është gjithashtu një kanal që synon të rrisë cilësinë e jetesës së shikuesve, duke na dhënë vazhdimisht ide se si të ushqehemi në mënyrë të shëndetshme dhe shumë këshilla të tjera që i vlejnë  të gjithë pjesëtarëve në një familjeje. Serialet më të ndjekur, me aktorët më në zë, vijnë në ekranin tuaj çdo ditë të javës! Tashmë, Tring do të sjellë shumë shpejt në ekran edhe kanalin më të ri, D-Drama me 5 premiera çdo ditë të serialeve që kanë thyer rekorde shikueshmërie e që vijnë për herë të parë në Shqipëri!

Për sportdashësit, Tring është platforma që ka ekskluzivitetin e eventit më të madh futbollistik, UEFA Champions League!  Emocionet e skuadrave të zemrës ata mund t’I ndjekin në kanalet sportive Tring Sport 1,2,3,4 HD!

Një shumëllojshmëri filmash dhe dokumentarësh që padyshim plotësojnë kërkesat dhe shijet e gjithë pjesëtarëve në një familje. Dhe të gjitha këto mund t’i shihni për 1 vit me ofertën speciale te Tring duke përfituar falas dekoderin tokësor! Për të gjithë klientët Tring ofron shërbimin online të kryerjes së abonimeve me 10% ulje. Thjeshte drejtohuni ne faqen e Tring.al.

Gjatë këtyre ditëve të gjithë jemi bombarduar me lajme që ndjellin panik dhe ankth, ndaj ka ardhur koha të fikni ekranin e telefonit dhe të relaksoheni përballë atij të televizorit në magjinë e vogël të programacionit  që Tring sjell në çdo familje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *