Tre persona përfunduan në prangat e policisë këtë të martë.

 

Të arrestuarit janë pronarja e objektit, një 65-vjeçare, dhe dy punonjësit 60 dhe 62 vjeç.

 

Ata u kapën nga efektivët e Sarandës në flagrancë, duke ndërtuar një objekt pa leje në tokë publike.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *