Tre gra që punonin si prostitute u gjeten të vdekura në dy objekte të ndryshme në Romë.

 

Dy prej viktimave janë kineze ndërsa një tjetër është kolumbiane.

 

Policia dyshon se  vrasesi është I njëjti person që ka qëlluar për vdelkje me thjikë tre prostitura në dy apartamente jo shumë larg njeri-tjetrit në lagjen Prati.

 

Një kamer e fshehte e vendosur në njërën prej dhomave ku është gjetur një nga prostitutat mund të cojë në zbardhjen e ngjarjes. Të paktën një nga tre gratë dyshohet se është qëlluar gjatë një akti seksual .

 

Hetuesit, të koordinuar nga prokuroria e Romës, në fakt kanë nisur hetimet teknike në celularët e tre viktimave. Duke analizuar të dhënat telefonike, objektivi i hetuesit është në fakt të rindërtojë kontaktet e bëra me klientët në orët e fundit. Duke rreshtuar një sërë pjesësh, të përbëra nga takime bisedash dhe komunikimesh, hetuesit shpresojnë të gjurmojnë identitetin ose identitetin e atyre që kryen vrasjet. Në këtë kuptim, përgjigjet mund të vijnë edhe nga kamerat e shumta të sigurisë në zonë që mund të kenë kapur vrasësin.

a

Sipas motrës së gruas kolumbiane të gjetur të vrarë në via Durazzo, brenda banesës ku ndodhi vrasja kishte edhe një kamer që mund të kete filmuar një pjesë ose të gjithë vrasjen.

 

Viktimat, të gjitha të goditura me thikë, janë dy gra aziatike rreth të dyzetave, me shumë mundësi shtetase kineze dhe një shtetase kolumbiane, Martha Castano Torres 65-vjeçare. Dy të parët u gjetën të pajetë në një ndërtesë në via Augusto Riboty, ndërsa të tjerët në një ndërtesë në via Durazzo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *