Një adoleshente është mbytur në lumin Devoll.

Ajo kishte shkuar me një grup shokësh, të moshës 14 deri në 15 vjeç për t’u larë në lumë, por kjo pasdite ka rezultuar fatale për të miturën.

Punonjesit e policisë pasi kontrolluan në lumë, gjetën dhe nxorën trupin e pajetë të G.K.

Ndërkohë, grupi hetimor po punon për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.