Një 16-vjeçare i ka dhënë fund jetës në Selanik të Greqisë, duke u vetëvarur.

 

E mitur u gjet nga prindërit e varur në banesë, kur këta të fundit u kthyen në shtëpi.

 

Shërbimet mjekësore i dhanë menjëherë ndihmën  e parë dhe bën të pamundurën për ta rikthyer në jetën, por nuk arritën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *