Ogerta Manastirliu, gjatë bisedës telefonike me homolegun e saj të Maqedonisë së Veriut, Venko Filipce, i ka shprehur ngushëllimet për qytetarët që humbën jetën në tragjedinë e Tetovës.

 

Ministrja e Shëndetësisë siguroi homologun e saj për gatishmërinë për t’i ofruar ndihmë në këtë moment të vështirë.

 

“Gjatë bisedës me kolegun Venko Filipce të Maqedonisë së Veriut, i shpreha ngushëllimet për qytetarët që humbën jetën në tragjedinë e Tetovës dhe e sigurova për gatishmërinë tonë, për të ndihmuar me të gjitha mundësitë dhe burimet tona, në këtë moment të vështirë për fqinjët tanë”, shkruan ministrja Manastirliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *