Tetë fëmijë u nxorën të mbytur nga një lumë në Kinën Jugperëndimore.

Mediat lokale raportojnë se njëri prej të vegjëlve ka rënë brenda në lumë dhe pastaj janë futur edhe shtatë të të tjerët për ta shpëtuar.

Por asnjë prej tyre nuk doli dot i gjallë. Raportohet se të tetë të vegjlit janë nën moshën 14 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *