Dy persona janë arrestuar gjatë një aksioni të policisë për transport të paligjshëm të emigrantëve nga zona e Lindjes.

 

Ata kanë përfunduar në pranga për trafik të paligjshëm emigrantësh pranë fshatit Libonik. Aksioni u zhvillua nga Policia e Kufirit dhe Drejtoria e Policisë Korçë.

 

Burime nga policia thonë se personat janë përjekur t’i shmangeshin policisë, por është bërë i mundur ndalimi i tyre në kohë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *