Arber Çekaj ka ankimuar vendimin e gjykatës së  posaçme për dënimin e tij me 14 vite burg  për 613 kg  kokainë të kapur në portin e Durrësit.

 

Çekaj kërkon pafajësi duke pretenduar se nuk  ishte i përfshirë në rrjetin e trafikut te drogës.

 

Sipas tij vendimi i togave te zeza nuk është bazuar ne vlerësimin e drejtë të provave.

 

Cekaj i  ka mohuar akuzat për ngjarjen e 2018, kur brenda një kontejneri bananesh u gjetën 613 kg kokainë të ardhura nga Kolumbia, që kaloi nga italia, në portin e Durrësit dhe më pas në magazinën e tij.

 

Prokuroria kërkoi 21 vjet burg kërkesa e cila u pranua edhe nga gjykata por për shkak të gjykimit të shkurtuar Çekaj përfitoi ulje të dënimit me një të tretën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *