Ish kryeparlamentarja, Jozefina Topalli ka një këshillë për Partinë Demokratike në këtë situatë në të cilën ajo ndodhet.

 

Në studion e “Quo Vadis” Topalli tha se PD duhet të zgjerohet dhe t’i dalë për zot të drejtave dhe lirive të çdo njeriu. Sipas saj, vendi kërkon vetëm një kusht: Të mos jesh i korruptuar!

 

“Të zgjerohen ndaj të gjithëve dhe t’i dalin zot të drejtave dhe lirive të çdo njeriu. Ne dimë ta bëjmë, e kemi bërë në 97-tën kur kemi qenë një grusht njerëz, kur s’ kemi pasur eksperiëncë. Sot kemi eksperiencë, kemi kuptuar më shumë në çdo aspeëkt. E rëndëisishme është të dalim jashtë interesave të vogla të kujtdo qoftë. Vendi jonë kërkon vetëm një kusht më shumë se program. Mos jesh i korruptuar, mos jesh i babzitur”, tha Topalli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *