Disa zona në Tiranë përgjatë këtyre dy ditëve do të vuajnë mungesën e energjisë elektrike.

 

Përmes një njoftimi OSHEE bën me dije se stakimi do të ndosh të mërkurën dhe të enjten, për disa ora, ndërsa shkak është bërë rikonstruktimi i kabinave.

 

Zonat ku do të stakohet energjia elektrike janë pjesërisht rrugët “Mine Peza”, “Rruga Fortuzi”, “Vath Koreshi”, “Mihal Grameno” etj..

 

Zonat dhe oraret kur do të stakohet rryma:

20 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Rruga Fortuzi”, “Vath Koreshi”, “Mihal Grameno”

09:00-10:00

Pjesërisht rruga “Gjin Bue Shpata”, pranë Drejtorisë së Tatimeve Tiranë

10:30-11:30

Pjesërisht rrugët: “Margarita Tutulani”, “Zef Jubani” pjeserisht.

12:00-13:00

Pjesërisht rrugët: “Komuna e Parisit”, “Sulejman Delvina” pranë Stadiumit “Selman Stërmasit”

21 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rruga “Tefta Tashko Koco”, pranë sheshit “Avni Rustemi”, “Mine Peza”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *